Viktórió Pizzéria, Jászberény

4 Vélemények
Viktórió Pizzéria
Lehel Vezér Tér 32-33.
5100 Jászberény
Jász-Nagykun-Szolnok
(57) 411 053
Ellenőrzött adatok, Frissítve 5 nappal ezelőtt

Leírás

Egy étterem: - ahol 45 fajta pizza és finomabbnál finomabb étel közül választhat, - és a megrendelt pizzát házhoz is szállítjuk!


Kulcsszavak:
Pizzéria, Pizza, Étel, Vendéglátás, Étterem, Hamburger, Vendéglátó, Vendéglátóipari egységek, Ital, Vendéglő, Drinkbár, Éterem, Koktélok, Viktórió, Hasáb Burgonya
Viktórió Pizzéria a következő kategóriákban szerepel:
Képek hozzáadása

Vélemények

kishubi
pizzéria

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

Gyakran járok ide a barátaimmal, mivel Jászberényben kevés hasonló "beülős" hely van, ami nem kocsma... Egyébként nem vagyok vele megelégedve, mert fiatal korunk miatt a pincérek lenéznek minket, és párszor megpróbáltak átejteni. A pizzájuk már nem a régi, így inkább valami mást szoktunk rendelni az étlapból, ha éhesek vagyunk.

marilyn
Viktórió

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

Régen nagyon finom pizzát készítettek, akkor gyakran jártunk oda, ha valamit ünnepeltünk. Mostanában inkább a napi menükre koncentrálnak.. Így már egy igazi pizzéria sincs Jászberényben :( Pozitívum, hogy koktélokat is felszolgálnak. Sajnos velem is előfordult már, hogy más pizzát kaptam, mint amit rendeltem. A pincérek a fiatalokat kihasználják, flegmán viselkednek velük, és plusz pénzt kérnek a paradicsomszószért, amit rendelés nélkül raknak az asztalra, és nem szólnak előre, hogy azért fizetniük kell. Egyébként maga a hely színvonalas, kulturált, a városközpontban van és tiszta. De pizzázásra nem ajánlom.

Gombóc
Pizzéria

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

Ezt a pizzériát azért szeretem mert nagyon finom ételek vannak!Az étlapjuk telis-tele van változatosabbnál változatosabb és finomabbnál finomabb ételekkel és italokkal!A kiszolgálás gyors és precíz, a felszolgálok nagyon kedvesek!Ha valamit ünneplünk akkor biztos hogy oda megyünk mert ott mindig a rendelkezésünkre állnak és bármilyen kéréssel lehet hozzájuk fordulni.Már nagyon rég oda járok és eddig csak jót mondhatok!Ajánlom mindenkinek hogy próbálja ki, nem fogjátok megbánni!Ha nincs kedve az embernek kimozdulni otthonról akkor rendelést is felvesznek és házhoz is szállítják!Érdemes kipróbálni!
## finom# gyors# precíz
Erre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Andrea
Pizzéria

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

Jászberény legrégebbi pizzériája.Lehet helyben fogyasztani és rendelésre házhoz szálítással.A pizzajuk nagyon finom csak sajnos eddig akár hányszor rendeltem tőlük pizzat mindig mást fajtát szálítottak ki.Ennek ellenére ha pizzara fáj a fogunk ő tőlük rendeljük.A pizza mellett foglalkoznak még menű étkeztetéssel,hidegtálakkal,rendezvényekkel.
## rendelés finom pontatlan
Erre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Írjon véleményt a(z) Viktórió Pizzéria részére!

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!

Facebook

Hasonló cégek a közelben

 1. Szent Mihály Tér 10
  5122  Jászdózsa
 2. Szabadság Tér 4
  2760  Nagykáta
 3. Dózsa György Utca 26.
  2760  Nagykáta
 4. Szabadság Utca 17.
  5126  Jászfényszaru
 5. GYÓNI GÉZA UTCA 8
  2760  Nagykáta
 6. BÉKE 6.
  2767  Tápiógyörgye
 7. A közelben lévő hasonló cégek térkép nézete