Jász-Plasztik Kft-Mercedes Autószalon, Jászberény

35 Vélemény
Jász-Plasztik Kft-Mercedes Autószalon
Jákóhalmi Út 11
5100 Jászberény
Jász-Nagykun-Szolnok
Frissítve több, mint 6 hónappal ezelőtt

Leírás

További telefonos elérhetőségeink: 57/505-515, A Jász-Plasztik Kft. egy műanyagfeldolgozó, szerszámkészítő, akkumulátorgyártó, vakolatgyártó és vámügyintézést végző vállalat, mely immár több mint 17 éve áll ügyfelei rendelkezésére, ezalatt biztos helyet szerezve az illető iparágak piacának élvonalában.

 1. About
 2. Akkumulátorok
 3. Pályázatok
 4. Tanusítványok

Cégleírás
A Kft.-ét négy személy alapította 1990 májusában. Ekkor a fő tevékenységi kör a műanyagfeldolgozásra és a szerszámkészítésre terjedt ki, ám hamarosan, mintegy 4 év után, a tevékenységi kör kibővült az akkumulátorgyártással, majd pedig egyéb termelő és kereskedelmi ágazatokkal is. Dolgozóink száma a kezdeti 20 főről mára 1100-ra növekedett, mely növekvő tendencia hűen tükrözi a cég fejlődését.
Ennek oka egyrészt termékeik kiváló minősége, másrészt pedig az, hogy minden esetben megpróbál rugalmasan alkalmazkodni a változó piaci igényekhez, s ezért folyamatos fejlesztéseket hajt végre. Termékeik minősége és ezáltal piaci versenyképessége nagymértékben függ a beépített alkatrészek minőségétől és korszerűségétől.
Ezért a Jász-Plasztik Kft. ISO 9001:2000 szabvány szerinti minőségirányítási rendszert és ISO 14001 környezetirányítási rendszert működtet.
Kulcsszavak:
Autó, Autóalkatrész, Akkumulátor és Szárazelem, Akkumulátor, Márkakereskedések, Fuvarozás, Autószerviz, Nemzetközi, Hulladékgazdálkodás, Vámügyintézés, Hulladékfeldolgozás, Vámügynökség, Műanyagfeldolgozás, Hulladékhasznosítás, Műanyag fröccsöntés
Termékek
Műanyag
Jász-Plasztik Kft-Mercedes Autószalon a következő kategóriákban szerepel:
Képek hozzáadása

Vélemény

badacsonyi zoltán
kirugtak

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

nem sokat dolgoztam ott a barátnömel,ö félre akart állitani ebben a plasztik teljesen partner volt,elégvolt egy mese a volt nömtöl,és meghallgatásom nélkül kirugtak.

Jász-Plasztik Kft

több, mint 6 hónappal ezelőtt

2010 óta dolgozom itt,még anno a 2-es üzemben kezdtem aztán átkerültem a 3-as üzembe.Nem mondanám embertelen melónak de nem is könnyű,sajnos sok a szemétkedő,bu.... lakatos és MEO-s is.Most két hete átkerültem a 20-as üzembe 4 műszakban,ami ott van az borzalom.Hiába számítok régi dolgozónak,úgy beszélnek velem mint egy idiótával,a 3-asban legalább emberszámba vettek,itt az nem divat.Egyszer van 20 perces váltás,aztán ha utána ott döglesz meg a gépnél az sem zavar senkit.Ha esetleg panaszod van valamire,K. Z. vagy a többi művezetőnek rögtön az a válasza,hogy el lehet innen menni.Mióta itt vagyok aludni is alig tudok az idegesség miatt,azon vagyok,hogy minél előbb elmenjek innen.Üzenem mindenkinek,aki esetleg ide akar jönni dolgozni,hogy alaposan gondolja át a dolgot és csak akkor tegye,ha tényleg nincs más választása.

Balogh Lászlo
Jászplasztik

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

Targoncás-darus vagyok.Már régota szeretnék elálni dolgozni.Ha tud valaki felvételröl segitsen kérem. T,06-70-524-8555.

tel szám

több, mint 6 hónappal ezelőtt

Valaki ha tud vállalkozó telefon számát írja már meg.

jelentkezés

több, mint 6 hónappal ezelőtt

Hali! Valaki megtudná mondani nekem,Sas József telefonszámát mert nekem már sajnos nincs meg. A JP email címére írtam levelet de úgylátszik téli álmot alszanak! gunman82@freemail.hu Thanks!

Több vélemény
Írjon véleményt a(z) Jász-Plasztik Kft-Mercedes Autószalon részére!

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!

Hasonló cégek a közelben

 1. JÁSZTELEKI ÚT 4.
  5100  Jászberény
 2. Jásztelki Út 1
  5100  Jászberény
 3. Jásztelki Út 1.
  5100  Jászberény
 4. Iskola Utca 11
  5100  Jászberény
 5. Vásár Tér 1.
    Jászberény
 6. Kádár Utca 13
  5100  Jászberény
 7. A közelben lévő hasonló cégek térkép nézete